Over ons

Innovatief in elektrotechniek

Onze medewerkers zijn trots op hun bedrijf. Terecht, want Smits van Emmerik Elektrotechniek is niet zomaar een van de langst bestaande bedrijven van Zoetermeer geworden. Ons bedrijf is gestart in 1933. In de daaropvolgende ruim 80 jaar maakten onze medewerkers trouwe opdrachtgevers van bedrijven, particulieren, VvE’s en woningcorporaties, onderwijsinstellingen en gemeenten. Die opdrachtgevers hebben ervaren dat wij ons in de elektrotechnische branche onderscheiden door onze deskundigheid, hoge serviceniveau en klantvriendelijkheid.

Bedrijfscultuur

Onze professionaliteit ligt op het terrein van elektrische systemen. Wij zijn echte meedenkers die zo mogelijk innovatieve en kostenbesparende oplossingen aandragen. Maar menselijke aspecten vinden wij minstens zo belangrijk als de techniek. Dit blijkt onder andere uit het nakomen van onze afspraken en het voorkomen van overlast op uw locatie. Onze medewerkers staan bekend als betrouwbare mensen die u met een gerust hart zelfstandig op uw locatie kunt laten werken.

Co-making met aannemers en bouw

Graag brengen wij onze expertise ook in een samenwerkingsverband in. Enerzijds bij co-partners die ons vragen hen op ons specifieke werkterrein te ondersteunen. Anderzijds in projecten waar wij de samenwerking met aannemers en bouwbedrijven zoeken. Met onze partners maken wij goede afspraken die wij vastleggen in heldere projectomschrijvingen en offertes. Daarbij voeren wij regelmatig overleg. Serieuze partners zijn wij graag van dienst.

Elektricien in Zoetermeer en omgeving

Naast Zoetermeer ziet u onze medewerkers ook aan het werk in omliggende gemeenten zoals Lansingerland, Leidschendam, Voorburg, Rijswijk, Delft, Pijnacker, Nootdorp en Delfgauw.

Heeft u interesse in onze dienstverlening? Ziet u de voordelen van samenwerken?

Neem contact op