VvE en Woningcorporaties

Aanleg, renovatie en onderhoud

Elektriciteit, verlichting, intercomsystemen en ventilatiesystemen zijn in elke woonomgeving van belang. Daarom willen huurders van woningcorporaties, leden van VvE’s en bestuurders bij aanleg, renovatie en onderhoud snel en deskundig worden geholpen door een betrouwbaar elektrotechnisch bedrijf. Smits van Emmerik Elektrotechniek werkt al tientallen jaren voor ondermeer woningcorporaties en VvE’s in Zoetermeer en omgeving. Onze medewerkers zijn volledig vertrouwd met de wensen en belangen van deze specifieke doelgroepen.

Verlichting

Goed functionerende binnen- en buitenverlichting in algemene ruimten zoals de entree, galerijen en kelders verhogen het veiligheidsgevoel en de daadwerkelijke veiligheid. Slimme bewegings- of lichtsensoren en energiezuinige lampen en armaturen drukken de energiekosten. LED-verlichting en lampen die branden op de plaatsen en de momenten dat het nodig is. Smits van Emmerik Elektrotechniek kent de mogelijkheden.

Aanleg en onderhoud van intercomsystemen

Toegangscontrole is in wooncomplexen essentieel om een optimale veiligheid te bewerkstelligen. Voor deze gebouwen is het de taak van de VvE of gebouweigenaar om apparatuur te laten installeren die helpt om ongenode gasten buiten te houden. Diverse intercomsystemen zijn hiervoor beschikbaar, denk bijvoorbeeld aan een draadloze intercom met elektrische deuropener of een video-intercom. Smits van Emmerik specialiseert zich in de aanleg en het onderhoud van deze systemen.

Aanleg en onderhoud van ventilatiesystemen

Tot de verantwoordelijkheid van VvE’s en woningbouwverenigingen behoort veelal ook de aanleg en het onderhoud van gevelventilatoren en dakventilatoren. Smits van Emmerik Elektrotechniek is vertrouwd met het installeren, reinigen, inregelen en meten van alle soorten ventilatiesystemen. Waar nodig verrichten wij camera-inspectie om eventuele verstoppingen te lokaliseren.

Energiebesparing en onderhoudscontracten

VvE’s en woningcorporaties streven naar het duurzaam beheren van de gebouwen. Door duurzaam beheer tonen eigenaren, leden en huurders hun maatschappelijke verantwoordelijkheid. Smits van Emmerik Elektrotechniek adviseert en ondersteunt die ambitie. Goed onderhoud en optimale afstelling van installaties leidt tot lager energieverbruik. Wij adviseren bij energiemanagement en hanteren aantrekkelijke onderhoudscontracten.

Zoekt u een erkend elektrotechnisch bedrijf dat al vele jaren voor diverse VvE’s en woningcorporaties werkt in Zoetermeer en omgeving? Wilt u informatie over onderhoudscontracten?

Neem contact op