Bedrijven

Elektriciteitsvoorziening na reorganisatie

Bedrijven en organisaties groeien, innoveren en reorganiseren. Ontwikkelingen die leiden tot het anders inrichten van afdelingen en interne verbouwingen. Ook een andere inrichting van het interne elektriciteitsnetwerk is gewenst. Er moeten leidingen worden gelegd, kabels en bedrading worden getrokken, stopcontacten en schakelaars worden gemonteerd. Allemaal werkzaamheden waarbij Smits van Emmerik Elektrotechniek uiterst secuur te werk gaat.

Aanleg en aansluiting van databekabeling

Ook de structuur en wijze van databekabeling dient regelmatig te worden gecontroleerd en aangepast. Renovatie en onderhoud van het datanetwerk draagt bij aan storingvrij en snel dataverkeer. Onze monteurs verzorgen ook de aansluiting van de databekabeling in uw meterkast.

Aanleg en uitbreiding van ventilatiesystemen

Innovaties bij bedrijven leiden veelal tot het herinrichten van kantoren en productieruimtes. Zo moeten bijvoorbeeld ventilatiesystemen worden verlegd of uitgebreid. Eenmaal aangelegd moeten deze regelmatig worden doorgemeten, afgesteld en gereinigd.

NEN 3140 keuringen

Elektrische installaties en alle gebouwgebonden elektrische arbeidsmiddelen moeten veilig zijn. Veiligheid is een Arbo-verplichting en wordt ook vereist door verzekeringsmaatschappijen. Smits van Emmerik Elektrotechniek verricht NEN 3140 keuringen en rapporteert op heldere wijze over de bevindingen en aanbevelingen.

Na een NEN 3140 keuring weet u precies hoe veilig de elektrische installatie van een gebouw is alsmede de daarmee verbonden elektrische apparatuur.

Advies en onderhoud gebouwtechniek

Smits van Emmerik Elektrotechniek heeft zich in ruim 80 jaar ontwikkeld tot een volwaardige gesprekspartner voor het bedrijfsleven. U kunt bij ons terecht voor alles wat met elektriciteitssystemen te maken heeft. Van advies en aanleg tot onderhoud. Wij zijn fullservice en altijd op zoek naar duurzame oplossingen.

Elektricien in Zoetermeer en omgeving

In Zoetermeer hebben wij een goede naam opgebouwd. Dat komt door onze deskundigheid en hoge serviceniveau. Geleidelijk hebben wij ons werkgebied uitgebreid met omliggende gemeenten zoals Pijnacker-Nootdorp en Delfgauw. Delft, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk en Lansingerland.

Wilt u kennismaken, een advies of een vrijblijvende offerte aanvragen?

Neem contact op