Duurzaamheid

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen MVO

Met alle medewerkers van Smits van Emmerik Elektrotechniek streven wij ernaar onze werkzaamheden uit te voeren met zorg voor mens en milieu. Die ambitie resulteert in een optimale betrokkenheid en inleving in situaties bij onze opdrachtgevers en op de locaties waar wij werken. Zo mogelijk adviseren wij duurzame oplossingen.

Duurzaamheid en energiebesparing

Stimulering van het gebruik van duurzame producten en materialen, mooi gezegd ‘sustainability in de elektrotechnische sector’ betreft vooral energiebesparing. Wij helpen onze opdrachtgevers bij stimulering van het gebruik van led-verlichting, het installeren van energiezuinige verlichtingsarmaturen, het plaatsen van oplaadpalen voor elektrisch vervoer en het aansluiten van zonnepanelen en aardwarmte-installaties. Wij verrichten deze werkzaamheden voornamelijk voor bedrijven, VvE’s, woningcorporaties en particulieren

Erkend leerbedrijf.

Bij MVO hoort ook het nemen van initiatief en verantwoordelijkheid om te komen tot een arbeidmarkt met kansen voor iedereen. Vanuit die instelling zijn wij een erkend leerbedrijf. Wij bieden scholieren de gelegenheid om in de praktijk kennis en vaardigheden op te doen. Binnen Smits van Emmerik Elektrotechniek kunnen zij een extra beroep doen op een studiebegeleider die hen bijstaat met huiswerk en adviezen over de te volgen opleiding en die het contact tussen ons bedrijf en de school onderhoudt.

Wilt u uw bedrijf of woning duurzamer maken of energie besparen?

Neem contact op.