Advisering

Deskundig en kostenbewust

Ruim 80 jaar bestaat Van Emmerik Elektrotechniek. In die tijd bouwden wij een brede klantenkring op in Zoetermeer en omgeving. Ondanks de economische dip van de afgelopen jaren zijn wij blijven investeren in de kennis en kunde van onze medewerkers. Die kennis wordt benut bij de opdrachten van onder andere particulieren, bedrijven, VvE’s en woningcorporaties. Wij zijn probleemoplossend, actief en innovatief. Wij gaan voor kwaliteit en brengen prijsbewust offertes uit.

Innovatief en duurzaam

Wensen en technieken ontwikkelen zich razendsnel: levensbestendig wonen; domotica; elektrisch rijden; led-verlichting; energiebesparende armaturen; camerabewaking; intercomsystemen; internet, databekabeling, glasvezel etc. Wij benutten innovatieve oplossingen die het wonen comfortabeler maken en het werken prettiger en efficiënter. Duurzaamheid en veiligheid komen daarbij op de eerste plaats.

Smits Zoetermeer Elektrotechniek

Sinds januari 2015 zijn wij in hetzelfde pand gevestigd als Smits Zoetermeer Elektrotechniek. De dienstverlening van Smits Zoetermeer Elektrotechniek sluit naadloos aan op onze dienstverlening. Indien nodig of gewenst betrekken wij de kennis en kunde van Smits Zoetermeer Elektrotechniek in onze advisering. Dit betreft voornamelijk advies-, ontwerp- en tekenwerk en de daadwerkelijke realisatie van projecten van kleine, middelgrote en grote elektrotechnische installaties.

Wilt u deskundig advies over energiebesparing, elektrotechnische innovaties en duurzaamheidsopties?

Neem contact op .