Aanleg

Elektriciteit en bekabeling

Voor alle werkzaamheden betreffende elektra kunt u bij ons terecht. Bijvoorbeeld: aanleggen van verlichtings- en bewakingsapparatuur, inrichten van meterkasten en groepenkasten, installeren van krachtstroominstallaties, trekken van kabels, aanleggen van leidingen met bedrading en stopcontacten. Ook installeren wij de aansluiting op het elektriciteitsnetwerk en indien aanwezig het glasvezelnetwerk.

Aansluiten in meterkast

De meterkast is het centrum waar onder andere elektriciteit, telefoon, internet en glasvezel uw woning of bedrijf binnenkomen. Wij verzorgen een veilige inrichting met groepenkasten, aardlekschakelaars en zekering- of stoppenkasten. Onze monteurs zijn VCA-gecertificeerd en verrichten hun werkzaamheden snel en netjes.      

Databekabeling

Verschillende wijken van Zoetermeer en Pijnacker-Nootdorp kunnen profiteren van  een glasvezelnetwerk. Daardoor genieten bedrijven, onderwijsinstellingen en particulieren het enorme voordeel van supersnelle dataoverdracht. Een deskundig aangelegd datanetwerk draagt bij aan goed functionerend glasvezel. Onze monteurs verzorgen ook de aansluiting van de databekabeling in uw meterkast.

Wilt u Smits van Emmerik Elektrotechniek de werkzaamheden in uw meterkast laten verrichten? 

Neem contact op