Deskundig met elektriciteit

In ruim 80 jaar hebben wij ons elektrotechnisch bedrijf gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van elektrische installaties. Wij installeren en onderhouden verlichtings- en ventilatiesystemen, camera- en intercomsystemen. Bedrijven, woningbouwcorporaties, VvE’s en particulieren maken gebruik van onze diensten.

Elektricien in Zoetermeer en omgeving

Ook voor advies-, ontwerp- en tekenwerk van kleine, middelgrote en grote elektrotechnische installaties kunt u bij ons terecht. Wij werken vanuit één locatie en hebben een sterke positie in Zoetermeer en de omliggende regio. Dus ook in Pijnacker, Nootdorp, Delfgauw, Delft, Leidschendam, Rijswijk en Voorburg wordt in toenemende mate de hulp van onze elektriciens ingeroepen.

Van advies en aanleg tot aansluiten

Zowel particuliere als zakelijke klanten kennen ons als innovatieve meedenkers. Altijd op zoek naar de meest praktische oplossing. Wij verzorgen traditionele aansluitingen en aansluitingen van databekabeling op het glasvezelnetwerk. Lees verder over Advies en Aanleg.    

Voor onderhoud en keuringen

Storingen in elektrotechnische installaties komen nooit gelegen. Door tijdige inspectie en keuring van apparaten en systemen kunnen veel storingen worden voorkomen. Lees verder over: Onderhoud en Keuringen.